Перше, що Ви побачили на зображенні, розповість про Ваш душевний стан

Цей тест на  95% визначає  ваш внутрішній стан! Тому, якщо ви дійсно хочете дізнатися справжній стан свого внутрішнього «я», скажіть, що ви бачите на цьому зображенні!

 

1. Смугаста платівка

Ви відчуваєте, що вам не вистачає енергії. Можливо, ви втомилися і все йде не так, як вам хотілося б. Можливо, настав час зробити перерву у вашому житті та змінити курс; а можливо і ні. Вам не вистачає часу і гармонії. Будьте уважні та прислухайтеся до того, що ж потрібно вашому внутрішньому «я».

 

2. Два сердитих обличчя одне навпроти одного

Ви можете відчувати гнів до іншої людини або навіть самих себе. Ви також можете сказати, що ви живете життям, в якому кілька аспектів вашої особистості не можуть змиритися один з одним. Наприклад, частина вас може захотіти мандрувати світом, а ще одна частина, може хотіти створити сім’ю. Ви повинні спробувати заспокоїти цей стан і зафіксувати те, що відчуваєте. Слухайте своє серце.

 

3. Червоне коло

У цей момент вашого життя ви, ймовірно, думаєте більше про себе, ніж про інших. Це не обов’язково погано. Можливо, ви зараз на тому етапі, коли вам необхідно досліджувати себе, пізнати себе, щоб зрозуміти, чого ви хочете. І це, дійсно, добре! Просто будьте уважні, щоб ви не перестали відчувати співчуття до інших і не були занадто захоплені собою. Самолюбство та егоїзм – це не одне і те ж.