Скинула зайву вагу заради хлопця і зрозуміла, що не любить його

Інна, як і її мама і бабуся, була повненькою з самого раннього дитинства. Навіть дивлячись на фотографії з дитячого садка, важко не помітити її повноти.

В школі Інна особливо через це не переживала – друзів у неї було багато завжди. Харизматична, весела і життєрадісна дівчина з лідерськими якостями завжди була душею компанії.  В підлітковому віці, коли всі подружки Інни почали жіночними,  вона все більше ставала схожа на колобка. Її самооцінка почала стрімко падати вниз.

Хоча друзі продовжували ставитися до неї добре і не сміялися з її зовнішності, вона розуміла, що як дівчина навряд чи когось зацікавить.  Саме тому вона щодня на обличчя одягала усміхнену, безтурботну маску і крокувала в школу. А згодом і в інститут.

В інституті Інна знову обросла друзями. Практично відразу. Але все одно хлопці з її оточення до неї ставилися виключно як до друга. Не більше і не менше. А їй, в принципі, було все одно. Ніхто з них її не чіпляв як чоловік.

Згодом з’явився Міша. Він приєднався до їхньої компанії недавно. Інна стала помічати за собою, що постійно мало не в рот хлопцеві заглядає. На якийсь час вона спробувала віддалитися від друзів, але не допомогло. Всі її думки були про Мішу. На одній з дружніх вечірок, випивши мартіні, дівчина вирішила зізнатися хлопцеві.

-Інна, як друг ти просто супер, але як дівчина для мене затовста, пробач, – відповів на її визнання хлопець.

Вона почервоніла і вибігла з кафе. На наступний день Інна твердо вирішила взятися за себе. Після шести не їсти, на булки і цукерки не дивитися, майонез викинути. Почала їсти шість разів на день крихітними порціями. Перепробувала купу різних дієт. У підсумку – потрапила в лікарню з гастритом.

Саме там, на лікарняному харчуванні її кілограми швидко розтанули. А можливо це сталось через стрес від нерозділеного кохання. Зараз це неважливо. Головне – результат був досягнутий. З п’ятдесят шостого розміру на сорок шостий. Це неабиякийсь результат!

Роздивляючись себе в дзеркалі, Інна раптом виявила у себе ноги. Навіть не ноги, а стрункі, витончені ніжки. І подвійне підборіддя кудись подівся. І взагалі, в дзеркалі була не вона, а якась дивовижна красуня. Потрібно було терміново міняти гардероб. Цим дівчина і зайнялася. А коли вона йшла з магазину в новому образі, то проходячі повз неї чоловіки оберталися і посміхалися.

Інна вирішила зустрітися з друзями. Виявляється, вона змінилася так, що впізналися її вони тільки по голосу. А Міша просто був приголомшений. Він вирішив позалицятися до дівчини – ще б пак, від колишнього “колобка” і сліду не залишилося. Але вся проблема була в тому, що Інна зрозуміла – колишніх почуттів до хлопця вона не відчуває. Прямо як відрізало. Єдине, що вона згадувала, дивлячись на нього – його презирливе ставлення, коли він відшивав її тоді.

З самооцінкою у неї було зараз все в порядку. Як ніколи в порядку. А Міша все ніяк не міг зрозуміти – стрибала-стрибала навколо нього, а тепер носом кривить. Коротше кажучи, знітився і пішов ні з чим. А Інна веселилася до ранку і про нього і не згадала. Зовсім.