Дізнайтесь про приховані недоліки вашої особистості, які ви стримуєте

Всі ми індивідуальні. У кожного є свій життєвий потенціал. Однак, часто ми приховуємо в собі всі ті енергетичні потоки, які рвуться назовні.

Перше, що ви побачите на зображенні, відображає вашу сутність.

 

Дерево в центрі зображення

Якщо дерево – це те, на що ви звернули увагу в першу чергу, то ви живете розумом. Ваше життя це ланцюг послідовностей, виведених вашою логікою. Ви не спонтанні та послідовні в прийнятті рішень. Чи плануєте своє життя поетапно. І все ж, присвятивши своє життя логіці, ви не живете почуттями, хоча і в глибині душі хочете цього. Просто вам слід зрозуміти, що внесення невеликої кількості сумбурності не завадить вам жити вашим розміреним життям, а кілька розбавить її.

 

Горила зліва від дерева

Горила сидить зліва та уособлює собою чоловічу енергію. Якщо ви побачили горилу в першу чергу, означає ви стикалися з ситуаціями, де вам потрібно було відстояти свою самооцінку, або ж ви сильно обмежували себе і своє его. Ви володієте хорошим даром пізнання, який рідко зустрічається. І нехай це не буде хвастощами. Просто навчитеся правильно користуватися наданою вам можливістю.

 

3. Левиця справа від дерева

Левиця сидить праворуч і символізує жіночу енергію, дику душу, яка не бажає бути приборканої. Ви дуже амбітна особистість. Волелюбна і дуже самостійна. Ви не залишаєте нічого наполовину і на шляху досягнення своєї мети не чекаєте допомоги з боку. Наявність в вас якоїсь дикої та волелюбної риси заважає вам знаходити себе в суспільстві та відчувати себе в натовпі відносно комфортно. Немає нічого поганого в тому, що вам хочеться часто побути на самоті. І вам приносить більше користі той факт, що ви вчитеся на своїх помилках до тих пір, поки не досягнете свого. Просто пам’ятайте, що допомога з боку іноді не завадить.

 

4. Риби які ховаються в коренях дерева

Риба ховається внизу та символізує суперечливу подвійність життя. Якщо ви побачили рибок, це означає, що ваша справжня особистість прихована від людей у ​​вашому житті. Ви показуєте абсолютно іншу, можливо навіть протилежну сторону вашої особистості. Вам важко розкрити себе з усією глибиною, яка у вас є і ви вірите, що інші не зрозуміють вас. Якщо в вас два життя це не означає, що ви не живете повним життям. Ви любите життя, природу і людей, попри їх складність. Бувши людиною, ви ставитеся до всіх з любов’ю і розумінням, тому що ви прекрасно знаєте, що те, що ви даєте, ви отримаєте назад. Але вам складно з іншими людьми пов’язувати своє життя оскільки вони побачать всі його сторони. У вас є свій власний світ, як у риби в море, і ви думаєте, що
інші не виживуть в ньому. Постарайтеся трохи більше розкрити себе своїм близьким, друзям і родині й ви зрозумієте, що ви не сильно відрізняєтеся. Розкриття вашої істинної сутності іншим людям допоможе їм побачити вас більше, ніж вони бачили раніше.