Вигнала вагітну сестру зі своєї квартири

Як часто буває, в домі вся увага і турбота діставалась сетрі, тому що вона була наймолодшою в сім’ї. В неї завжди були найкращі і найдорожчі речі. Всі її забаганки виконувались.

Коли сестрі виповнилося 10 років, вона захотіла додатково відвідувати танці. Це обернулося тим, що мені навіть довелося кинути підготовчі університетські курси, щоб супроводжувати її на танці.

Після цього прийняла рішення, що переїду в інше місто і там продовжу своє навчання. Мені пощастило, оскільки я змогла вступити в один зі столичних університетів. В цей час вирішила повністю зосередитися на навчанні. Згодом отримала диплом і влаштувалася на гарну роботу.

За наступні сім років змогла накопичити грошей і купила собі власну квартиру. Одного разу я на самоті сиділа в ресторані, а до мене підійшов познайомитися симпатичний хлопець. Він зробив мені кілька компліментів, а потім ми разом погуляли по місту. Потім ми обмінялися номерами телефонів і почали часто зідзвонюватися. Через деякий час у нас почалися стосунки і він переїхав жити в мою квартиру. Приблизно через півроку після цього до мене зателефонували батьки і попросили прийняти до себе сестру на пару місяців, поки вона буде шукати роботу. У підсумку я погодилася.

Але моя сестра не поспішала з пошуком роботи. Практично весь свій час вона сиділа вдома і дивилась серіали. Казала, що розіслала своє резюме і чекає, коли їй зателефонують. Однак через місяць мене кинув хлопець. Він сказав, що ми не підходимо один одному, а потім зібрав речі і поїхав. Приблизно через два тижні після цього переїхала і моя сестра. Сказала, що знайшла роботу, де їй нададуть тимчасове житло. Я особливо не заперечувала. Побажала їй успіху, і ми попрощалися.

Однак вже через п’ять місяців сестра знову з’явилася в моєму житті. Виявилося, що вона була вагітна. Причому від мого колишнього хлопця. З’ясувалося, що він кинув мене заради сестри. Однак зараз він втратив роботу і не має чим платити за квартиру. Тому сестра хотіла пожити у мене до пологів. Незважаючи на всю гаму почуттів, які відчувала, я все-таки погодилася допомогти сестрі.

Однак уже через тиждень вона почала влаштовувати скандали. Я намагалася закривати на це очі, але вона нахабніла з кожним днем. У підсумку вона почала вимагати, щоб я дозволила жити у своїй квартирі її хлопцю або щоб знімала їм окреме житло. Після цього моє терпіння лопнуло. Дала їй грошей на таксі і квитки на поїзд, зібрала її речі і відправила додому до батьків. Я пробачила сестрі те, що вона забрала у мене хлопця, але вона не оцінила мого благородства і намагалася диктувати мені умови в моєму домі.