Втомився боротися із травою на доріжці вручну. Але дізнався простий метод від доброї сусідки

Моя сім’я живе у місті, у звичайній квартирі. Але, крім цього, у нас є дача, на яку ми часто їздимо. На дачі є вимощена доріжка до будинку. І ось якраз між плитками цієї доріжки постійно росте трава.

Ніяк не можу її остаточно позбутися, тільки безсило злюсь. Виглядає доріжка через цю рослинність просто огидно. До того ж, я боюся, що плитка з часом зіпсується. Не хотілося б перекладати всю стежку.

Саме тому я ціле літо прибирав траву. Робив я це руками та мотикою, згадуючи час, коли навчався у школі. Тоді нас змушували прибирати траву навколо школи саме таким чином.

Якось я поскаржився на свою біду сусідці. Сказав, що ненавиджу видерати руками траву, але нічого не можу зробити, надто сильно вона мене дратує.

Сусідка вислухала мене і принесла якусь пляшку із розчином, дала її мені. Сказала, щоб обприскав цією рідиною траву, якої хочу позбутися. Мовляв, найкраще це робити вдень, але можна й увечері, якщо вдень не виходить. До того ж тоді до ранку вийде справжній сюрприз.

Я скористався її порадою і ввечері ретельно оббризкав усю доріжку. Вранці вийшов із дому і обімлів. Трава почала підсихати! Адже пішла лише одна ніч. Я одразу побіг до сусідки і приніс їй цукерки на подяку. Запитав, що саме налито у ту пляшку, яку вона мені дала.

Сусідка посміхнулася і розповіла про простий народний засіб, про який багато людей чули – мабуть, окрім мене. Для того щоб його приготувати, потрібні лише дуже прості інгредієнти. Потрібно взяти воду, сіль та оцет, додати до них звичайний засіб для миття посуду.

Все слід ретельно перемішати, сіль повинна повністю розчинитись у суміші. Пропорція повинна бути 1:3 для оцту та води, солі слід брати в розмірі однієї столової ложки, а миючого засобу – чайної.

Миюче потрібно додавати вже після того, як переллєте розчин у пляшку з розпилювачем. Воно потрібне для того, щоб інші компоненти суміші затримувалися на траві

Обприскувати траву потрібно дуже рясно, не шкодуючи. Перший результат буде помітний через десять годин.